top of page


Tilgjengelighetserklæring for www.pmerking.no

Vi forplikter oss til å gjøre vår tilgjengelig for alle brukere, inkludert de med funksjonshemninger. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at nettstedet oppfyller tilgjengelighetsstandarder og gir en likeverdig opplevelse for alle besøkende.

 

Tiltak for tilgjengelighet

Vi har implementert følgende tiltak for å forbedre nettstedets tilgjengelighet:

1. Tilgjengelighetsstandarder:
Vi følger retningslinjene i Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 og 2.1, nivå AA, for å sikre at nettstedet oppfyller nødvendige standarder.
 

2. Alternative tekstbeskrivelser:
Vi bruker alternative tekstbeskrivelser for bilder og grafikk for å hjelpe brukere med skjermlesere.

3. Kontrast:
Vi har sikret at tekst og grafikk på nettstedet har tilstrekkelig kontrast for å være leselig.
 

4. Tastaturnavigasjon:
Nettstedet er utformet slik at brukere kan navigere og bruke alle funksjoner ved hjelp av tastaturet.
 

5. Skalering:
Nettstedet er responsivt og tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser og enheter, noe som gjør det enklere å bruke for alle.

Kontinuerlig forbedring

Vi arbeider fortløpende med å forbedre nettstedets tilgjengelighet og tar gjerne imot tilbakemeldinger og forslag til forbedringer. Hvis du oppdager noen tilgjengelighetsproblemer på nettstedet eller har spørsmål om tilgjengelighet, vennligst kontakt oss.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger angående nettstedets tilgjengelighet eller trenger assistanse med tilgjengelighet, kan du kontakte oss her: 

Vi er takknemlige for din interesse, og vi forplikter oss til å fortsette å forbedre nettstedets tilgjengelighet og brukervennlighet for alle besøkende.

Sist oppdatert: 1. April 2024

bottom of page